Cuti-Cuti Melaka Bah. 1

Cuti-cuti Melaka ini dibuat ketika cuti raya cina 2010. Sebenarnya dah tak tau nak wat pe kat rumah masa cuti2 ni , tetiba pak sedara ajak merayap kat Melaka ni..Katanya tak penah merayap kat Melaka ni…Dengan bangganye saya meng”offer”kan diri jadi tourist guide diorang…hehehehe….

Kedai di tepi sg melaka, laluan river cruise.

Eh!…ada London Bus plak kat Melaka yer…

Laluan River Cruise

Air Pancut pe plak ni…tapi kalo musim panas ..duk kat sini sejuk rasenyer..hehe

Sebahagian pelancong yg datang…

Nilah River Cruise yg dimaksudkan…orang kate best naik bot ni dan lagi best kalo naik waktu malam…banyak lampu dipasang kat tepi2 sungai ni. kire happening la…kalo tak salah sekali naik RM10 kot…hehehe…

One thought on “Cuti-Cuti Melaka Bah. 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s