Bus Stop Around The World…

ini bus stop ker boat stop..hehe....

ini bus stop ker boat stop..hehe….

Baru2 ni aku dapat email dari sorang sahabat nie…tajuknyer Bus Stop Around the world….Aku tgk tajuknyer tak terpikir la plak kat dalam dunia ni bnyk jenis bus stop…bukak2 je email tu terkejut tgk pelbagai jenis bus stopnyer…kesahihan gamba2 ni tak tau la plak btul ke tak..hehehe…sape2 yg penah tgk gamba2 ni sile la komen yer..aku nk tau betul ke ada bus stop macam nie..

Bus stop 2

Pelik2 rupenyer bus stop kat negara orang yer…

style gak bus stop nie...

style gak bus stop nie…

Bus stop ni mesti ada air cond......siap ada pintu lagi..hehe

Bus stop ni mesti ada air cond……siap ada pintu lagi..hehe

bosan2 bola main bola nie..

bosan2 bola main bola nie..

antara bnyk2 bus stop nie…mana yg korang rase paling style skali…

8 thoughts on “Bus Stop Around The World…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s